Hotel Riu Arecas

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 2988 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Costa Adeje, la cca 250 de m de o plajă cu nisip și cu pietre, într-o zonă liniștită. Cele mai apropiate baruri, restaurante și magazine se află la cca 1,5 km, în 200 de m turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun. Până la aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) sunt aproximativ 22 de km.
Hotelul oferă 371 de camere de nefumători pe 5 etaje la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție un chioșc cu ziare, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Locul de cazare propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care putting green și, contra unei plăți, minigolf și partide de golf. O sală de fitness, tenis de masă și squash fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii ayurvedice și solariu. Locul de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.